Bli partner

vippspartner-POS.png

Vi i Vipps ønsker å gjøre betaling og identifisering befriende enkelt - sammen med dere. Vi tror på magien som oppstår gjennom samarbeid, enten du bare vil integrere Vipps i et system du tilbyr til mange kunder, eller ønsker å inngå en partner-avtale på betaling eller ID. Vi gir deg den dokumentasjonen du trenger for å komme i gang med integrasjon i egne systemer.

Dersom du har et godt volum og et stort potensial vil vi også gjerne ha deg med på laget som partner. Målet med partnerprogrammet er å finne områder vi kan samarbeide tett på og oppleve god vekst - sammen. Samarbeidet vil gi deg god eksponering og muligheter for enda bedre løsninger for kundene våre.

Slik kommer du i gang:

partnerflyt6.png

Vipps på nett

Tilby Vipps i ditt system for netthandel eller butikk.

Vipps har blitt en stor suksess innenfor netthandel, ved betaling i butikk og på gata uten betalingsterminal - med andre ord overalt. Vipps kan nå også brukes for superenkel registrering og logg inn - både på nett og i fysiske sammenhenger.

Vi vil samarbeide med deg som spesialiserer deg på å bygge nettbutikker, hjelper kunder med nettsidene sine, eller leverer andre typer netthandelsløsninger til egne kunder.

Vil du bli en betalingspartner eller integrere Vipps på nett eller i butikk i systemer som tilbys mange kunder? Registrer interesse ved å fylle ut et kort skjema under, så tar vi det derfra. Nøkler og sånt sender vi etter at dere har fylt ut.

Se dokumentasjonen og les mer om tjenestene Vipps på nett og i butikk.

Leverer du PSP-tjenester?

Vipps ønsker å være tilgjengelig hos PSP-er som opererer med kunder i det norske netthandelsmarkedet. Vi har egne API-er til PSP-partnere.

Ta kontakt med oss!

ID-tjenester

Tilby kundene dine alt fra enkel innlogging til sikker kundekontroll.

Vi ønsker dere velkommen til å ta kontakt for å bli partner. Vi dekker det meste og er stadig på jakt etter gode partnere som enten hjelper våre kunder i gang, eller bygger gode løsninger på toppen av oss. Partnere får god eksponering, opplæring og rådgivning. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se mer om hva vi tilbyr: innlogging med Vipps, Identifisering med BankID, Signering med BankID, BankID AML, og her kan du se dokumentasjonen.