171207_Vipps2163_F1_v2.jpg

Gjør deg klar for gjenåpning

Er du klar for gjenåpning og vårsprett i handelen? Bestill gratis merking nå, så er du klar når samfunnet åpner igjen.

Gjenåpningsplanen fra myndighetene er presentert. Trinn for trinn skal vi nå nærme oss normalen. Med forbehold om at vaksinene kommer, og at vi fortsetter å vaske hender og holde R-tallet lavt. Forhåpentligvis kan stengte butikker og restauranter snart åpnes igjen. Vi er alle sulteforet på markedsdager, idrettsarrangementer, kultur (hva som helst) og savner til og med å stå i kø. Så bra det skal bli å se barn og unge på idrettsbanen igjen, spise vasstrukne pølser og brente vafler i kioskutsalget med stressa foreldre bak disken!

Vi jubler og heier på dere som sliter for hver krone og med humør rundt i Organisasjons-Norge. Vi vil gjerne bidra til at så mange som mulig kommer raskt opp og stå når smittevernsreglene tillater det. Avstand og gode rutiner for smittevern kommer til å henge over oss lengre, og betaling via mobil uten berøring er smittebegrensende. Antall brukersteder som har tatt i bruk Vipps som betalingsmiddel det siste året har økt betraktelig, og preferansen blant nordmenn er høy.

Vi har sett og applauderer kreativ merking for Vipps i eller utenfor butikker, men vi vet salget øker hvis man har tydelig Vipps-merking som minner kunden om at du tar Vipps.

https://www.vipps.no/markedsmateriell/vipps-plakater/ kan du laste ned eller bestille helt gratis materiell til butikken, utsalget eller restauranten din.

Med betalingsløsningen Vippsnummer kan vi bidra til å redusere smitterisikoen og behovet for kort og kontanter. Vær obs på at du kun kan bruke Vippsnummer til eksempelvis hjemlevering dersom du tar betaling når varen fysisk leveres.

Vi tilbyr også Vipps rett i kassa, hvor du kan sette i gang betaling med Vipps direkte fra kassen din. For deg med Verifone terminal, kan du enkelt få Vipps rett i kortterminalen.

Hvordan setter jeg opp Vippsnummer?

Har du allerede et produkt fra Vipps?

  1. Logg deg inn i VippsPortalen.
  2. Gå til "Salgssteder" for å få et nytt Vippsnummer og QR-kode.

Er du helt ny kunde?

  1. Da må du først bestille Vippsnummer.
  2. Du får e-post så fort alt er klart!
  3. Logg deg inn i VippsPortalen og gå til "Salgssteder" for å få et nytt Vippsnummer og QR-kode.