Vipps_TVaksjonen_2000x800.jpg

Husk å åpne for bøssebærerne

Årets TV-aksjon er rett rundt hjørnet, og allerede fra 18. oktober kan du bidra ved å vippse til 2133. Men i år er også det fine møtet mellom bøssebærerne og de som åpner dørene over hele Norge tilbake.

18.10.2022

Årets TV-aksjon er rett rundt hjørnet, og allerede fra 18. oktober kan du bidra ved å vippse til 2133. Men i år er også det fine møtet mellom bøssebærerne og de som åpner dørene over hele Norge tilbake.

I fjor ble hele TV-aksjonen heldigital, og det var utrolig fint at nordmenns engasjement allikevel var like stort som det pleier å være. I år er vi heldigvis tilbake til normalen, og de aller fleste kommer til å få besøk fra bøssebærerne når den store dugnaden arrangeres 24. oktober. Med Vipps blir det befriende enkelt å både gi og få, og det kan du både gjøre når bøssebærerne ringer på døra ved å skanne QR-koden på bøssa eller vippse til 2133 da eller når som helst i forkant av aksjonsdagen.

Årets midler til Plan

Helt siden 1974 har TV-aksjonen vært en viktig høsttradisjon, der hele Norge bidrar på ulike måter til viktige saker. I år går midlene til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap, og dessverre har pandemien ført til at flere blir giftet bort i ung alder. Derfor er det ekstra viktig å engasjere seg i år, og huske at bøssebærerne ringer på 24. oktober.

Men pandemien har også vist oss at det er utrolig viktig å ha gode, digitale løsninger for at vi skal kunne støtte på de aller enkleste måtene, og kontantene blir det færre og færre av. Derfor kan man både gi via digitale bøsser med Spleis, eller vippse.

Å støtte TV-aksjonen er så enkelt som det kan bli: Du åpner Vipps, og allerede når du er i ferd med å logge deg inn får du opp nummeret til TV-aksjonen på skjermen din. Har du ikke fått med deg nummeret trykker du bare på «Send» og så kommer nummeret til TV-aksjonen opp som første alternativ 23. og 24. oktober. Og for at det skal være så enkelt som overhodet mulig minner vi igjen om det her: Vipps til 2133 og støtt Plans viktige arbeid for å bekjempe barneekteskap.