amnesty_vipps_veggtekst_trapp.png

Kjærlighet til alle

I Vipps heier vi på hverandre uansett bakgrunn, etnisitet og legning – det er en selvfølge. Likevel skal vi aldri ta det for gitt. Vi er nemlig heldige som har det sånn.

For selv om verden går fremover, er det mange steder hvor dette ikke er tilfellet, og hvor pila peker i feil retning. Mennesker blir fortsatt diskriminert og forfulgt, bare for å være seg selv. Det er en menneskerett å kunne være den du er og elske den du vil. Men ikke alle opplever det slik. I 68 land er verdens fineste følelse ulovlig.

Kan vi i Vipps gjøre dette? Ja vi kan engasjere oss. At det er ting i verden som ikke kan løses med forenkling, betyr ikke at vi ikke kan bidra. Vi kan velge å bry oss.
Så la oss gjøre det offisielt: Å elske er en menneskerett og vi er #pålagmedkjærligheten. I forbindelse med Valentines gikk vår gave til Amnesty, og vi kjøpte armbånd til alle ansatte. Under Pride har vi valgt å endre vårt lastesymbol i Vipps til en regnbue. Ikke en stor sak kanskje, men et symbol og markering om at det er en menneskerett å få elske den du vil. Vil du støtte saken og bære et armbånd?

Gå til Amnestys nettside