vippsturist_2.png

Ta imot sommergjestene med Vipps og kjærlighet

I år blir det hjemme-sommer på oss. Hva kan du gjøre for å lokke norske turister inn? Les våre topptips.

  1. Først og fremst – gjør deg synlig i alle kanaler, også fysisk langs stier og gater, så finner turister i eget land frem til din bedrift. Det blir førstegangsbesøk for mange av oss rundt i vårt langstrakte land, og vi leter gjerne etter steder utenfor allfarvei.
  2. Ta betalt med Vipps. Det er et hett tips! Vipps opplever ekstrem pågang av nye bedrifter som vil tilby et berøringsfritt betalingsalternativ i og utenfor butikkene. Mindre smittefare, kø og stress for kundene og deg.

#Vær på nett

Har du en nettside, eller bare en Facebook-side? Nå er tidene inn for å gjøre deg lekker! Puss opp og gjør nettsidene og SoMe-kontoene dine klare for sommeren. I løpet av de siste månedene har nordmenn blitt racere på nett, og vi forventer enkle bestillingsløp og god service. Kjøp annonser og skru på geolokasjon i Vipps. Les også hvordan du får Vipps på nett.

#Lag reklame

Ikke glem fysisk reklame, lapper på super´n kan duge! Vi handler mat og koper ved oppslagstavla; kjør på med farger og gode tilbud, så får du besøk og bestillinger.

#Kjør dit kundene er

Enten du leverer mat eller opplevelser, la kundene bestemme hvor ting skal skje. Vær fleksible og ikke si nei til å levere eller møte kundene der de er, enten det er i bobilen, Airbnb-leiligheten, campingplassen, hytta, hos svigermor eller på hotellet. Ved levering kan du ta betalt med Vipps på flere måter - les hvordan og bestill.

#Pop-up-butikk med Vipps

Ta butikken din til steder med folk. Det gjør at du får spontane kunder som kaster seg på uten planlegging. La en pop-up-stand/butikk på gata for turistbutikken, kanoutleien, rideturen, raftingen, restauranten, ølsmakingen eller hva det måtte være. Vær blid og ta betalt med Vipps i kassa, Vipps på nett eller Vippsnummer med QR-plakat. Plakater og merking får du her.

#Selvbetjent sjappe

Kan du selge noe ubetjent med en Vipps-plakat med QR? Gjør det, vi nordmenn er da til å stole på!

#Sommerhjelp

Nå er tiden inn for å ansette sommerhjelp til utkjøring, salg og reklame i form av innpiskere à la Granka.

Lykke til med sommeren 2020!