Men før du gjør det... Hvem er egentlig vippserne?

Kort fortalt: Alle som bruker Vipps for å få en litt enklere hverdag. Det inkluderer folkene som jobber i Vipps. I denne podcasten blir du bedre kjent med noen av disse vippserne. Hva driver og motiverer dem, hvilken verdi tilfører de selskapet og hvorfor dyrker Vipps-ansatte egne feiltrinn? Dette er noen av spørsmålene som blir stilt og besvart i podcasten. Og, ja, selvsagt er det veldig, veldig enkelt å lytte på Vippserne. God fornøyelse!

Vippserne - sesong 1

  • Episode 1: Marius Bergvik Aure - finanshode som sørger for at alt av regler og lovverk følges i Vipps – i tillegg til å være selskapets selvutnevnte og småfrekke memes-generator.
  • Episode 2: Karoline Moe Arnesen begynte i Vipps som nyutdannet utvikler for nesten tre år siden. Med den fartstiden er hun som en durkdreven veteran i selskapet å regne! Til daglig jobber hun på backend som en del av team Vippsnummer, og fortjener en ikke ubetydelig del av æren for at du kan betale uten kort og kontanter.
  • Episode 3: Steinar jobber i tech operations og er opptatt av at kvalitet og innovasjon skal gå hånd i hånd. Samtidig heier han på alle som tar sats, feiler så det synger etter og som siden stolt vedkjenner seg og deler Vipps-fuckupen med andre. 
  • Episode 4: Simon flyttet til Norge fra India i 2016. Tanken var å være med som QA-ingeniør og utvikle Vipps i en kort periode. Seks år senere er han fortsatt i selskapet, og anser Vipps’ leveregler som en del av sitt eget, nye DNA.
  • Episode 5: John Arild er godt over snittet interessert i skrekkfilmer og egen robotstovsuger, Buster. Som sikkerhetsleder i Vipps er han opptatt av å avmystifisere eget fagområde, og at lekne teknologer er viktig for å ivareta folks tillit til Vipps.

Vippserne - sesong 2

  • Episode 1: Marit jobber med endring av organisasjon, roller og hvordan våre medarbeidere opplever ulike typer endring. Så man skulle tro at hun var godt forberedt da eget hode og kropp ba om en kraftig kursjustering? Vel, det får du svar på ved å høre på denne episoden! 
podkast-ikon-hodetelefoner.png