Selg mer med Vipps

vipps.b2b.16x9.header.sneakers.jpg

Visste du at 7 av 10 kunder avbryter kjøp på nett? Vi i Vipps gjør alt vi kan for å unngå forlatte handlekurver. Med oss på laget er det enkelt å kjøpe – og enkelt å selge.

Kort sagt: Enkelhet lønner seg

Tidkrevende, tunge og vanskelige betalingsløsninger kan i verste fall skremme bort kundene – selv midt i kjøpet. Litt vondt å tenke på? Enig.

I Vipps heier vi på veldig, veldig enkle enkle løsninger. Løsninger som ikke krever at du må hente lommeboka eller taste inn unødvendig mye info for å komme i mål. Løsninger som gjør jobben – helt uten stress.

Dette er de viktigste produktene våre for god netthandel

Ta betalt med Vipps på nettstedet eller nettbutikken din. Du kan integrere selv eller velge en av våre partnere som hjelper deg.

vipps-checkout.png

Vipps Checkout

En komplett betalingsløsning for nettbutikken. La kundene betale med Vipps eller kort – få oppgjøret etter tre dager.

Vil du prøve selv eller vite mer?

Vipps på nett

La kundene dine betale med Vipps på nett eller i appen din. Alt kundene trenger for å betale er mobilnummeret. Vipps, så har de betalt med et klikk!

Lær og les mer om mulighetene med Vipps Hurtigkasse, bruk av QR som ny salgskanal med Skann & Vipps og faste betalinger, automatisk via Vipps for abonnement eller lignende.

Kom i gang med Vipps på nett

NS0013 Nettvett_Nettvettvaner_248x248.png

Hvorfor Vipps?

Over 4 millioner har allerede Vipps i lomma, og liker å betale med oss. Også når de handler på nett. 1,5 millioner nordmenn betaler 3,6 millioner ganger med Vipps på nett – hver eneste måned!

Slik gikk det da Mukasa Kaffebrenneri testet Vipps Checkout

Med Vipps får du tilgang til en mengde betalingsmuligheter gjennom API-et vårt, med løsninger både for store og små aktører. Kundene dine kan, blant annet, betale med Vipps i nettbutikken, gjøre faste betalinger, donere engangsbeløp eller kjøpe enkeltprodukter i dine digitale flater.