Gjør det enkelt å betale, så selger du mer

vipps.b2b.16x9.header.sneakers.jpg

Hvorfor avbryter 7 av 10 kunder et kjøp på nett?

Jo flere steg, desto lettere er det å falle av eller gå til en konkurrent. Med Vipps kan du begrave handlekurv-knot én gang for alle! Kort sagt: Enkelhet lønner seg 🧡 I Vipps heier vi på veldig, veldig enkle enkle løsninger. Løsninger som ikke krever at du må hente lommeboka eller taste inn unødvendig mye info for å komme i mål. Løsninger som gjør jobben – helt uten stress.

Vipps, så gjorde du det veldig, veldig enkelt!

Ta betalt med Vipps i nettbutikken din! Her er noen av måtene du kan bruke Vipps i nettbutikken din på:

Vipps Checkout

En komplett betalingsløsning for nettbutikken – Vipps, kort og levering. La kundene hente navn og adresse via Vipps, betale med Vipps eller kort – så får du oppgjøret etter tre dager.

Vipps på nett

La kundene dine betale med Vipps på nett eller i appen din – uavhengig av hva slags checkout-løsning du har. Alt kundene trenger for å betale er mobilnummeret. Vipps, så har de betalt med et klikk!

Vipps Logg inn

La kunden hente opp navn, adresse, telefonnummer og e-post med ett klikk! De identifiserer seg med Vipps, og vipps, så er all kontaktinformasjonen fylt ut for dem.

Hvorfor Vipps? 🤩

Over 4,4 millioner har allerede Vipps i lomma, og liker å betale med oss. Også når de handler på nett! 1,5 millioner nordmenn betaler 3,6 millioner ganger med Vipps på nett – hver eneste måned!

Med Vipps får du tilgang til en mengde betalingsmuligheter gjennom API-et vårt, med løsninger både for store og små aktører. Kundene dine kan, blant annet, betale med Vipps i nettbutikken, gjøre faste betalinger, donere engangsbeløp eller kjøpe enkeltprodukter i dine digitale flater.

Slik gikk det da Mukasa Kaffebrenneri testet Vipps Checkout