Tenk om alt var like enkelt som å Vippse?

Kyllinger ut av nesa og finsk på rekordtid.

La oss forklare

Uansett hvor hardt du prøver: Du kommer ikke til å lære deg finsk like raskt som i filmen over. Du kommer heller ikke til å gro den barten før du er ferdig med å lese denne artikkelen. Vi innrømmer det. Filmene er ikke ekte. Men, det vi egentlig ønsker å få frem er hvor vanskelig noe kan være – samtidig som andre ting har blitt mye enklere.

Derfor vil vi, hvis du har tid, gjerne vise deg noen tips som gjør det enklere å bruke Vipps.

Gruppene

Nå har det blitt veldig, veldig enkelt å bruke Vipps til å regne ut og fordele utgiftene. Mye av det kjenner du kanskje fra før, men visste du at du for eksempel kan sende en påminnelse hvis noen tar seg (litt) for god tid?

Mer om Vipps og grupper

Legg til flere kort

Du kan legge til inntil ni ulike betalingskilder i Vipps, der én må være en bankkonto i en norsk bank. Det betyr inntil åtte betalingskort med Visa eller MasterCard (debet og kredittkort) fra norske kortutstedere.

Det er banken som ser hvilket kort du har brukt. Om du bruker det med Vipps eller taster inn kortinformasjonen spiller ingen rolle. Du har de samme fordelene og rettighetene på alt fra forsikringer til bonuspoeng og lojalitetsprogrammer.

Vipps og QR

Flere og flere bedrifter bruker QR-koder for å selge varer og tjenester, la deg logge inn eller ett eller annet som krever at du registrerer deg eller gjør et kjøp. Se etter kodene neste gang du handler – vi lover at du sparer litt tid.

Enklere netthandel

Elsker du å taste inn kortnummer, CVC og utløpsdato? Vi tror ikke det. Når du handler med Vipps er mye allerede gjort: Adressen er ferdig utfylt, og kortdetaljene har vi fra før. Det viktigste er at du godkjenner alt i appen.

Les mer om Vipps og netthandel

PS!

Du kan faktisk nyse en kylling ut av nesa, bare se her 👇

Åpne Snapchat

Se filmene våre

Kylling ut av nesa? Null stress - bare se her!

Bobleplast: Er det mulig å -ikke- poppe?

Hvor raskt gror du barten?