vipps-mobil-jente-med-mobil.png

Syv morsomme ting du kan bruke mobildata på i sommer

25 % av oss bruker mer mobildata på sommeren, men med Vipps Mobil trenger ikke det gå utover mobilregningen. Finn ut hvorfor – og få tipsene til hva du kan bruke de ekstra gigabytsene dine på i sommer!

I en undersøkelse vi gjennomførte sammen med YouGov i juni 2021, svarte faktisk 25 % at de bruker mer mobildata på sommeren. Er du en av dem? Mange av oss husker kanskje opplevelsen av å få en litt større mobilregning enn det man hadde forventet på slutten av sommeren. Men med Vipps Mobil trenger ikke sommersurfingen gå utover mobilregningen.

Hvordan fungerer det, lurer du kanskje på? Jo, nå skal du høre. Tre av de største fordelene med Vipps Mobil, er at du:

  1. Kan spare gigabytes for evig. Faktisk har Vipps Mobil-brukere i gjennomsnitt spart 31 GB, som de nå kan kose seg med i sommer!
  2. Har enkel oversikt over hvor mye data du har tilgjengelig med GB-saldo, som Vipps Mobil-brukere finner på forsiden i Vipps-appen
  3. Når som helst kan justere GB-nivået ditt. Mange av oss bruker ekstra mye data om sommeren, og har du ikke oppspart data, så er kanskje tiden inne for å bytte til et høyere GB-nivå? Får du data til overs når sommeren er over, kan du bare bruke dem senere

Du får altså full kontroll på hvor mye GB du har tilgjengelig, og ikke minst – vet akkurat hva regningen vil havne på.

Så, hva skal du bruke alle gigabytene på? Her er et par forslag fra oss:

1. Opplev Norge

Du jo ikke bruke data når du begir deg ut på oppdagelsesferd, men det kan være en fordel å gjøre litt research på forhånd. Ønsker du å finne fine turforslag, kan du for eksempel laste ned UT.no, Våk eller Outdooractive (tidligere Outtt). Trenger du en liten dytt i rumpa for å komme deg ut? Bli med på skattejakt med Geocaching, eller samle poeng i Stolpejakten.

Visste du at du på mange bomveger og fiskestasjoner rundt om i landet kan betale med Vipps? Så kommer du deg raskt og enkelt videre på eventyr!

2. Lær deg noe nytt 🧠

Tenker du ofte at du gjerne skulle fått deg en ny hobby, eller lært deg noe helt nytt? Da er dette tegnet du har ventet på! Ta båtførerprøven (øv til eksamen med Båtførerappen), lær deg å kode (for eksempel med appen Mimo), bli en raskere og sterkere versjon av deg selv ved hjelp av Strava – eller finn på noe helt annet.

Se også: Hvor mange gigabytes du har spart i Vipps

3. Følg med på sport⚽️

I sommer er det både fotball-EM og Sommer-OL, men du trenger ikke sitte inne foran TV-en av den grunn. Få med deg scoringer og nye rekorder fra svaberget, hengekøya eller parken direkte på mobilen din.

4. Finn kjærligheten 💞

Hvis du er singel og ønsker å gjøre noe med saken, finnes det flust av apper du kan laste ned. I en undersøkelse vi gjennomførte sammen med YouGov, svarte faktisk 4 % at de bruker Tinder mer på sommeren! Få hjelp av en venn til å velge ut noen flatterende (men realistiske) bilder – og hopp uti. Lykke til!

5. Legg igjen lommeboken hjemme 💸

...hjemme? Ja, du leste riktig! Nå kan du faktisk betale med Vipps på over 130 000 butikker, restauranter og kiosker. I sommer kan du til og med legge igjen lommeboken når du skal besøke Dyreparken i Kristiansand.

6. Lær et nytt språk 💬

Hva med å bruke sommeren til å børste støv av spanskkunnskapene fra videregående, eller lære deg et helt nytt språk? Last ned for eksempel DuoLingo, som lærer deg et nytt språk med enkle, morsomme steg.

PS! Planlegger du å reise utenlands? Med Vipps Mobil er du sikker på at du ikke går på en feriesmell. Reiser du innenfor EU/EØS kan du nemlig bruke mobilen som hjemme. Les mer om Vipps Mobil på reise her.

7. Lytt til en god lydbok 📖

Noe av det deiligste med sommerferie, er å slappe av og ta livet helt med ro. Len deg tilbake og dytt øreproppene inn, så kan du lytte til en god bok i stedet for å få solkrem, sand og vann klistret til sidene. Sjekk ut både Fabel og Storytel, som har et bredt utvalg av bøker lest på både norsk og engelsk.

Sjekk også: Fem grunner til å prøve Vipps Mobil

Bestill Vipps Mobil.

Bestillingen gjøres enkelt i appen. Vi ordner resten.