Vipps_innsjekk4.png

Enten du driver et serveringssted, en butikk eller et annet sted der det er lurt å ha kontroll ved et eventuelt smitteutbrudd, kan innsjekkingsløsninger med Vipps hjelpe deg.

God datakvalitet, bedre smittesporing

Riktig navn og kontaktinfo er ekstremt viktig for å spore smitten. Siden brukerne i Vipps er identifisert med BankID, og navn, telefonnummer og e-post er verifisert, er kvaliteten i dataene sikret. Enten du driver et serveringssted, en butikk eller et annet sted der det er lurt å ha kontroll på gjestene ved et eventuelt smitteutbrudd, kan innsjekingsløsninger med Vipps hjelpe deg.

Slik fungerer det

Løsningen er forskjellige avhengig av hvilken partner du samarbeider med. Et eksempel er Qrona, som fungerer ved at gjestene skanner en QR-kode.

For å registrere seg velger man å sjekke inn med Vipps, og deretter dele kontaktinformasjonen som ligger i Vipps-appen med ett klikk. Det går raskt, og kunden slipper å bruke tid på å fylle ut navn og kontaktinformasjon. Alle over 15 år, som har Vipps fra før, kan bruke løsningen.

Er du interessert i løsningen?

Gjennom pandemien har flere selskaper og partnere kastet seg rundt for å utvikle digital innsjekk med Vipps. Kontakt en av partnerne i listen under, så hjelper de deg.

Husk: Det er løsningene for besøksregistrering og brukerstedet som er behandlingsansvarlig for opplysningene som mottas. Vår anbefaling er å følge veilederen til Datatilsynet.

imhere_200px.png

I´m Here

I'm Here har rask og brukervennlig registrering av gjester, med personvern i fokus. Gjester kan registrere seg via Vipps, QR, SMS eller app. Alt er klart på 3 minutter!

Sjekk ut løsningen her: https://imhere.no/

qrona.png

Qrona.no

Dette er en videreutvikling av qrona.nif.no. Besøkende registrerer seg med QR og sjekker inn med Vipps. Løsningen er klar til bruk!

Sjekk ut løsningen her: https://qrona.no/

SafeSpot logo svart 1000px.png

SafeSpot

Enkel og sikker tjeneste for besøksregistrering og smittesporing. Gjester kan velge blant tre ulike registreringsalternativer i tillegg til Vipps. Du oppretter enkelt dine egne SafeSpots og får tilgang til tilpasset materiale for hver enkelt. Alt klart på få minutter!  

Sjekk ut løsningen her: https://safespot.no

PCK logo_2020.png

PCK

PCK leverer butikkdatasystemer til over 1300 serveringssteder i Norge.

Sjekk ut løsningen her: https://www.pck.no/

Flere veier til Vipps-innsjekk!

Hvis du allerede tar betalt med Vipps, kan du be om kundens samtykke til å dele informasjonen samtidig som betalingen gjennomføres. Gå til GitHub for utvikler-dokumentasjon og skjermbilder. Har du ikke betaling med Vipps, kan du gjerne tilby registrering med Vipps Logg inn på denne måten. Her er det flere veier til enkel registrering med Vipps, lykke til!